Om oss

ALLT PÅ EN ROFESSIONELL NIVÅ
   Vi erbjuder tjänster inom bygg & entreprenad, måleri och plattsättning. Sedan starten 2008 har vi hjälpt flera hundra kunder i hela Västra Götaland med omnejd.


   Vår viktigaste tillgång är våra duktiga medarbetare. Utan vårt ambitiösa team av snickare, målare, murare, plattläggare är vi ingenting. Professionalism och serviceanda präglar deras vardag för att ge dig marknadens bästa möjliga resultat. Medarbetarna agerar ansvarsfullt och presterar så att du som kund alltid ska vara nöjd.

 

  Vårt företag är specialiserat på kulturfasader, murning, målning, putsning, omfoggning, kakelsättning, golvläggning samt hus renovering .

 

  Vi är ett bygg- och konstruktionsföretag som växer snabbt. Våra yrkeskunskaper inom såväl entreprenad som hantverk är mångäriga. Vi är stolta över vårt hantverk och kan med gott ledarskap erbjuda lösningar för såväl privat- som företagskunder. Vårt mål är att utföra och slutföra våra uppdrag i tid och med kvalitet, i enlighet med alla byggregler och normer som en kund kan och ska förvänta sig. Vi lägger därför stor vikt vid att etablera en nära och god relation med våra kunder.   Vår huvudsakliga ambition är att säkerställa varje kunds kvalitetskrav, som vi uppnår genom att erbjuda god planering, väl utfört hantverk, yrkeserfarenhet samt en positiv inställning till våra kunders insyn i pågående projekt.

 

  Vi renoverar alla former av murverk & tegel såväl som lecablock och lättbetong.     Vi arbetar med kulturmärkta byggnader och utför kvalitetsbedömningar.

 

  Snickeri är ett mycket gammalt yrke, bland de allra äldsta faktiskt, och även om arbetsteknikerna och redskapen har utvecklats en hel del sedan begynnelsen så krävs ungefär samma egenskaper av en snickare nu som då - tålamod, konstnärlighet och fantasi.

 

  Fasaden är husets ansikte utåt och en central del i själva huskonstruktionen. Detär med andra ord viktigt att ta hand om sin fasan, både för att huset ska se snyggt och fräscht ut samt för att det ska stå emot kyla och hetta. Vi åtar oss alla förekommande mur- och putsaerbeten. Vi jobbar med bl.a. tegel, sten, lecablock siporex samt konvetionell puts och tunnputs.